DIAGNOZA BIO-INFORMATIONALA NLS (scanare spectrala non-lineara a campurilor electro-magnetice biologice)

Investigaţia are la bază următorul principiu: pentru a prelua informatii despre functionalitatea organismului, către fiecare ţesut sau organ din corp este trimis un anumit semnal modulat in spectrul de frecvente 1,8 - 8,2 Hz şi în funcţie de răspunsul la acest semnal, medicul poate constata dacă acel ţesut sau organ este sănătos sau nu, iar dacă nu, în ce fel este afectat. De exemplu: artera aortă poate fi afectată prin depuneri de colesterol sau printr-o dilataţie (anevrism), stomacul poate fi afectat prin gastrită sau ulcer, rinichiul poate prezenta “pietre” sau/şi o infecţie urinară.
Aparatul Metatron inventat de academicianul rus Nesterov este un aparat medical de ultimă generaţie care, folosind principiul rezonanţei electro-magnetice, ajuta foarte mult medicul in a evalua NON-INVAZIV starea ţesuturilor şi organelor - din punct de vedere al nivelului entropiei - iar ulterior diagnosticului, medicul le poate si trata prin aceasta metoda comandand transmiterea catre zonele afectate a semnalelor "corectoare" (lugimile de undă care corespund stării de organ / ţesut sănătos) din baza de date (Meta-terapie). Ca urmare a recepţionării acestor semnale, sunt stimulate procesele de vindecare, procese care vor continua şi după finalizarea Meta-terapiei. Re-evaluarea se face la un interval de 7-10 zile, când, în funcţie de răspunsul fiecărui pacient, poate fi administrat un tratament suplimentar.

Cu ajutorul acestei metode pot fi diagnosticate şi tratate o multitudine de afecţiuni. Aparatul poate scana orice ţesut, organ, aparat, sistem sau zonă a organismului, de exemplu:
- Aparat cardio-vascular: inima, artera aortă, arterele membrelor superioare şi inferioare
- Aparat respirator: plămani, bronhii, trahee, laringe, etc.
- Aparat digestiv: esofag, stomac, duoden, intestine, ficat si vezică biliară, pancreas
- Aparat urinar si reproducător: rinichi, uretere, vezică urinară / uter, trompe, ovare la femei sau testicule, prostată la barbaţi
- Sistem osteo-articular şi muscular: coloană vertebrală, oasele bazinului, genunchi, etc.
- Sistem nervos central şi periferic: creier, măduva spinării, nervi periferici
- Sistem endocrin (glande): tiroidă, pancreas, suprarenale, etc.
Deasemenea, se pot depista microorganisme prezente în diferite ţesuturi (bacterii, viruşi, paraziţi) şi alergeni – substanţe din mediu la care pacientul ar putea dezvolta alergii (produşi chimici, praf, polen şi multe altele).

Metoda se poate aplica oricui. Nu există limită de vârstă. Nu există reacţii adverse. Nu există interacţiuni negative cu alte forme de tratament. Se poate repeta de foarte multe ori. Nu se folosesc raze X. Câmpul la care ne expunem este de 100 de ori mai mic decat la un RMN – rezonanţă magnetică nucleară. Beneficiile metodei în schimb sunt substanţiale!

Investigaţia durează între 30 de minute si 2 ore - în funcţie de gravitatea problemelor găsite, aparatul “scanează” mai atent în zonele cu probleme şi astfel este necesar mai mult timp.

În ceea ce priveşte TRATAMENTUL, aparatul poate transmite - la comanda medicului - frecvenţele corecte (frecvenţele de organ sănătos) către zonele afectate (terapie prin frecvenţe, “Meta-terapie”). Alături de acestea, pacientul primeşte un tratament fitoterapic (plante medicinale) şi un regim alimentar personalizat în funcţie de afecţiunile găsite. Desigur, la nevoie se poate apela şi la un tratament medicamentos clasic (alopat) sau poate fi continuat cel pe care pacientul deja îl urmează, dar în timp, odată cu reechilibrarea pacientului, se poate renunţa la acesta. Rolul medicului este acela de a folosi informaţiile prezentate de aparat, alături de alte date obţinute în urma discuţiei cu pacientul, a examenului clinic sau din alte investigaţii medicale, pentru a putea alege cel mai bun tratament. Tratamentul este personalizat! Fiecare pacient este diferit şi, deci, fiecare tratament este diferit!

Care sunt AVANTAJELE metodei?
• Investigaţia prin biorezonanţă electro-magnetica este o metodă sigură şi eficientă de diagnostic şi tratament a întregului organism. Informaţiile pe care le oferă nu ar putea fi obţinute decât prin zeci de alte consulturi şi analize la un loc, şi nici atunci cu aceleaşi detalii.
• Metoda este non-invazivă (nu este agresivă pentru organism), se poate repeta ori de câte ori este nevoie, rezultatele sunt reproductibile.
• Sunt evaluaţi multipli parametri funcţionali, organici, informaţionali într-un interval scurt de timp.
• Se evaluează stresul acut sau cronic.
• Se evaluează agresiunea câmpurilor electro-magnetice externe, a iradierii şi a altor forme de câmpuri nocive.
• Se depistează precoce factorii de risc, predispoziţiile pentru anumite boli şi modificările funcţionale precoce în stadiul preclinic. Altfel spus, este foarte utilă în prevenirea îmbolnăvirii.
• Chiar şi când boala este deja instalată, oferă un tratament eficient, fără reacţii adverse, fără interacţiuni negative cu alte forme de tratament (medicamente, acupunctura, etc). Se pot aplica terapii complexe de reechilibrare, desensibilizare, etc..
• Se depistează încărcarea microbiană, toxică şi alergenică.
• Se determină starea sistemului imunitar şi parametrii homeostaziei.
• Ajută medicul în alegerea celor mai potrivite opţiuni terapeutice şi evaluează BIOCOMPATIBILITATEA oricărui tip de agent terapeutic, inclusiv plante medicinale, alimente, medicamente.


EVALUARE PSIHO-EMOTIONALA cu ajutorul sistemului Core Inergetix - depistarea relatiilor intre tipurile de stress si dezechilibrele din planul fizic (componenta psiho-somatica) si indicarea celor mai bune metode de tratament in acest sens