MEDICINA INTEGRATIVA

MEDICINA INTEGRATIVA este un nou concept care, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, reuseste sa combine terapiile medicale alopate cu terapiile medicinei complementare si alternative pentru care exista dovezi stiintifice, siguranta si efecte terapeutice demonstrate.


Vindecarea în viziunea noastră are la bază principiul armonizării şi al regenerării structurilor degradate, cu reechilibrarea energetică şi îndepărtarea cauzelor bolii printr-o intervenţie personalizată ţinând cont de caracteristicile fiecărui individ. La nivel fizic corectarea tulburărilor prin respectarea algoritmului de diagnostic şi tratament promovat în mod oficial de medicina alopată adăugându-se terapia nutriţională, fitoterapia şi alte mijloace de menţinere a sănătăţii prin aplicarea unui stil de viaţă sănătos. In contextul medicinii integrative, rezonanta electro-magnetica este o metoda relativ noua de diagnostic si tratament, foarte utila din punct de vedere al informatiilor pe care le ofera medicului. Cu ajutorul ei putem depista atat afectiuni deja instalate cat si procese incipiente, care de multe ori nu se pot evidentia prin analizele uzuale, reusind astfel sa realizam preventia bolilor respective. La nivel de tratament, acesta se realizeaza in primul rand prin transmiterea către zonele afectate a semnalelor "corectoare" (lugimile de undă care corespund stării de organ / ţesut sănătos) din baza de date (Meta-terapie),
care nu face altceva decat sa amplifice propriile reactii compensatorii ale organismului: ca urmare a recepţionării semnalelor, sunt stimulate procesele de vindecare la nivelul tesuturilor afectate, procese care vor continua şi după finalizarea Meta-terapiei (efectele se observa intr-un timp relativ scurt). Cu alte cuvinte, DIAGNOSTICAREA DEVINE MAI EXACTA IAR TRATAMENTUL MAI ŢINTIT SI MAI EFICIENT. Un alt mare avantaj este si acela ca obtinem informatii asupra compatibilitatii diferitelor remedii (alopate, fitoterapice, homeopatice, etc) cu pacientul investigat si afectiunile depistate, astfel ca tratamentul "de completare" pe care pacientul il va urma "la domiciliu" va fi compus DOAR din remedii compatibile.

Pe durata tratamentului se recomanda deasemenea purtarea de dispozitiv de protectie electro-magnetica de tip TORSER. Scopul acestuia este de a ne proteja fata de alte semnale electro-magnetice din mediu (campul geo-patogen, liniile de inalta tensiune, computerele, telefonia mobila, etc.), care pot interfera cu semnalele benefice emise in momentul tratamentului. Din experienta noastra, purtarea unui astfel de dispozitiv ne asigura o maximizare a efectelor tratamentelor si un interval mai lung intre sedinte datorita reactiilor mai bune ale pacientilor.