INFORMATII UTILE

In data de 23 februarie 2013, la Biblioteca Academiei Romane in fata unui distins prezidiu condus de Acad. Prof. Dr. Constantin Balaceanu-Stolnici si a unui numeros public, a avut loc lansarea cartii cu titlul "Introducere in Medicina Vibrationala", avandu-i ca autori pe Prof. Dr. Traian Trandafir si Lector Univ. Dr. Mihaela Gheorghiu.
Este prima carte de acest gen scrisa de autori români de formație universitară, care vine sa ofere un suport stiintific veritabil pentru diferitele variante de tratament considerate pana acum "alternative".
Avand ca punct de plecare sesiunile de cursuri post-universitare din cadrul UMF Carol Davila ale acelorasi autori, cartea face referiri la ultimile descoperiri din fizica cuantica, dar prezinta si idei originale, cum ar fi cea a interferogramei campurilor biologice. Se oferă astfel, ȋn premieră, o bază teoretică solidă, pentru explicarea fenomenelor rămase neelucidate din toate ramurile medicinei complementare, de la acupunctură, homeopatie, gemoterapie până la mai noile terapii cu biocâmpuri ṣi biorezonanță, care cuprind un segment tot mai mare al practicii medicale curente.
Un capitol aparte dedicat modalitatilor de aplicare a acestor idei inovative face referire la analiza telemetrica non-lineara (NLS) ca metoda non-invaziva de diagnostic si tratament integrativ.
Limbajul cărții este accesibil atat medicilor, fizicienilor cat ṣi cititorului nespecialist, care doreṣte să se informeze despre modalitatile noi de preventie si tratament.
Va recomandam aceasta carte atat ca sursa autorizata de informare, cat si ca o provocare pentru largirea perspectivei asupra "stiintei vietii"!

Curs de medicina bioinformationala in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti:
http://www.umf.ro/index.php/ro/activitate-stiintifica/cursuri-postuniver...

www.OrganicPlant.ro - magazin online de produse medicinale naturale
www.ovidiu-bosancu.ro/ro/metatron - site-ul oficial al importatorului aparatului de diagnostic Metatron
www.torser.com - dispozitive de protecţie TORSER (radiaţii, unde electromagnetice, etc.)
www.tni.com/romania/romanian/tahitiannoni/index.html - suc natural de noni tahitian
www.elidor.ro – produse naturale concepute si produse de Laboratoarele ELIDOR
www.ganoexcel.com.ro, www.ganoterapia.ro – produse naturale pe baza de Ganoderma Lucidum
www.bionatura.ro - importator al sistemului Core Inergetix
www.flp.ro - site-ul oficial Forever Living Products - lider mondial in Aloe vera
www.zepter.ro - producătorul sistemului cu lumină polarizată Bioptron.